Συχνές Ερωτήσεις / F.A.Q

Συχνές Ερωτήσεις

1) Υπάρχει φυσικό κατάστημα, ή η επιχείρηση σας είναι μόνον online;
Υπάρχει φυσικό κατάστημα και βρίσκετε στήν οδό Αμαλίας 64 Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54640 . Μπορείτε να δείτε τόν χάρτη εδω: https://www.gerardifashion.gr/map/

2) Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω;
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή.

3) Πως αποστέλλονται οι παραγγελίες;
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ.

5) Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να παραγγείλω;
Μπορείτε να παραγγείλετε και σαν επισκέπτης, αφήνοντας τα στοιχεία διευθύνσεως σας στο CheckOut, αλλά συνίσταται να δημιουργήσετε λογαριασμό για την δική σας διευκόλυνση, για πλήρη διαχείριση των παραγγελιών σας, καθώς και για τις επόμενες σας παράγγελιες.

6) Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην παρακάτω σελίδα , μέσω του e-mail gerardifashion@gmail.com, του τηλεφώνου 2310869071 (Ώρες καταστημάτων) .

7)Πώς μπορώ να υποβάλω μία παραγγελία;

Μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά, καλώντας στο 2310 869071 ή ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες του site.

8) Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι θα επιλέξω το σωστό μέγεθος;

Πριν υποβάλετε μία παραγγελία και εφόσον εχετε αμφιβολίες για το μέγεθος, συνιστάται να επικοινωνησετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310869071 (Ώρες καταστημάτων).

9) Υπάρχουν έξοδα αποστολής;

Για παραγγελίες άνω των 60€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες με ποσό λιγότερο των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 6€ και επιβαρύνουν τον πελάτη.